maanantai 17. kesäkuuta 2013

Viking Grace

Heipä hei!
Juhannus lähestyy ja sepäs on mahtavaa :) Me mennään E:n kanssa mökille köllöttelemään ja nauttimaan kesäisestä säästä. Jospa se vene saataisiin siksi kuntoon!! :)
 
Kävimme tyttökavereiden kanssa laivalla rentoutumassa ja nautiskelemassa. Jos sinulla on mennyt hermo hyttikäytävillä makaaviin haiseviin kännikaloihin, niin suosittelen lämpimästi Viking Gracea :) Oli todellakin minun tyyliini oleva laiva ilman örveltäviä idiootteja. Saimme sen mitä kävimme hakemassakin; yhdessäoloa ihanassa seurassa ja rentoutumista kera naurujen<3 Ja sitä naurua riitti ja paljon! :D
Tietysti mikään matka ei ala ilman pieniä ongelmia... Meillä ne alkoi jo ennen kun ehdimme bussiin. Hyvissä ajoin, infopisteen opastuksen auttamana, odottelimme bussia linja-auto aseman takana pitkänlinjan bussien pysäkeillä. Kello alkoi lähestyä uhkaavasti sovittua ajankohtaa eikä bussia näkynyt. Odottelimme tovin, kunnes mietintämyssy alkoi raksuttamaan ja kävimme uudestaan kyselemässä infopisteestä aikatauluja. Olihan se bussi tullut ja odotellut tovin, mutta meidätpä oli ohjattu väärälle puolelle odottelemaan, jolloin nysse oli jatkanut iloisesti matkaansa. Kyllä alkoi ohimossa suoni tykyttämään :D ja teki mieli haukkua koko asema maantasalla! ...kiltisti kuitenkin söin turhaantumiseni ja käännyin kannoillani. Siispä kohti autoa, ykkönen silmään ja bussin perään!
Saimme nauttia kuitenkin täysin omasta seurastamme ja matka menikin nopeammin kun osasi kuvitellakaan :)
 
Hauskanpitoa tanssilattialla, hemmottelua span puolella, vatsat kummulle buffetissa ja lahjoimme itsemme taxfreessa. Lämmin, aurinkoinen sää vielä kruunasi matkamme, jolloin myös kannella pääsimme pyörähtämään :)
 
 
 
Slurps! Silmät veti enemmän kun maha :D


 
Ja manssuja, mmmh<3
 
Kyllä maanantain työpäivän jälkeen on poikkiolo, kun tuntee itsensä vieläkin kellumassa porealtaassa maisemana saaristojen kauneus...
Ristus mikä reissu!
 
 
 
Veneen penkitkin saapuivat ja odottavat kiinnitystä paikoilleen! :)
btw...


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaunein kiitos kommentistasi! :)