maanantai 24. kesäkuuta 2013

Oi, juhannus

Hyvää alkanutta viikkoa lukijoille! :)
Olen viimeksi oikeasti nauttinut juhannuksesta pentuna naapureiden mökillä. En tajunnutkaan kuinka kauan aikaa siitä on...
Aikaisemmin juhannus on ollut lähinnä ns. ryyppytapahtuma, enkä ole ollenkaan ymmärtänyt kuinka hieno juhlapyhä tuo oikeastaan on. Nyt päätimme avomiehen kanssa, että oikeasti vain nautiskellaan ja ollaan rauhassa. Ja se yllättikin minut aivan täysin!
Vihdoinkin juhannus sai arvoisensa muiston :)
Kaunis kesäpäivä, tyyni järvi, herkullinen ruoka, ihanat ihmiset, täydellinen rentoutuminen bikineissä koko päivän. Enpä osaa parempaa olotilaa kuvailla tuolle päivälle. Jätän siis turhat löpinät ja ilmoitan mielialani kuvin...
 

Pentikin metsämansikka sarjan maitokannu toimi hyvin pitelemään juhannuskoivun oksia
 


 
Juhannuksen kalapöytää
 
 
Ja herkullisia munan puolikkaita joissa katkarapua, kallen mätitahnaa ja tilliä.
 
 
Ehdottomasti juhannuksen kohokohdaksi jäi tämä Sea doo aqua lounge, jonka veljeni kärräsi mukanaan mökille. Se on neljäpaikkainen "kumivene" joka ankkuroidaan haluamaan kohtaan tai antaa vain virran viedä :)  
 

 
Tuosta kyseisestä veneestä löytyy juomille oma cooleri sekä juomapidikkeet jokaiselle, vedenpitävät kaiuttimet sekä liitäntä puhelimelle/mp3 soittimelle. Eli kaikki löytyy!
Nämä tiedot ihan vain jos joku kiinnostui :)


...ja siellähän me purjehdimme Pyhäjärvellä :p
 


 






 
Ja ilta-auringon saattelemana pääsimme keskiyön juhlapöytään. jossa tarjolla oli erilaista pihvivalikoimaa, täytettyjä sieniä, grillattua maissia... mmh...

 
Miehet ne jaksoivat odotella auringon nousuun, mutta  itse ainakin kiltisti käperryin peitteisiin jo hieman aikaisemmin.
 
 
Aamulla sitten Malibukin oli jo innoissaan menossa lenkille, joten häntä taluteltiin pitkin tonttia useaan otteeseen :)





 
Ensi juhannukselle onkin sitten kovat vaatimukset, että yltää tälle tasolle :D
Seuraavaksi sitten odotellaankin joulua, lempi juhlaani<3 Onneksi vielä ei tarvitse sitä alkaa suunnittelemaan, kun tuo kesäkin vasta alkoi!
 
Ihastuttavaa illan jatkoa!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaunein kiitos kommentistasi! :)