tiistai 11. kesäkuuta 2013

Katsaus astiakaappiin

Minulle astiat ovat yksi tärkeimpiä elementtejä keittiössä. Kun on kauniit astiat, joista on hyvä syödä, maistuu ruokakin paremmalta. En ole kokki enkä edes harraste keittelijä, mutta perunamuussi ja jauhelihakastike saa aivan uudenlaisen ulottuvuuden kun sen tarjoilee ihanista astioista :)
 
 
Astiakaappi itsessään on Ikean löytöjä ja olenkin ollut tyytyväinen sen palveluun :) Harmi vaan, että kohta tuo käy liian pieneksi kunhan kokoelmani tästä kasvaa :/

 
Nyt avatkaamme ovet astioihin...

 
Tadaa!
:D
Voi Villeroy&Boch sentään. Kyllä olen taas yksi suunnaton fani lisää ja olen keräillyt sarjaa nyt 2-3 vuotta. Ja juurikin tuo kaunis muotoilu kyseisessä New vawe -sarjassa houkuttaa. Sitä on helppo yhdistellä muihin sarjoihin, on ajaton ja yksinkertainen.

 
Toinen sarja, mitä keräilen, on Iittalan klassikko Kastehelmi. Sitä löytyy kirkkaana sekä vaaleansinisenä :) Se on ajaton ja myös yhdisteltävissä melkein kaiken kanssa.
 
Seuraavista kuvista näkyy tuo yhdisteltävyys molemmissa sarjoissa. Ne tuo kokonaisuuteen klassista yksinkertaisuutta jossa kuitenkin on häivähdys arjen luksusta ;)
 
 
 
Viinilaseina minulla on Cristal d`arquesin Lady diamond sarjaa. Nuo ovat jotain sanoinkuvailemattoman kaunista! Ne heijastavat valoa niin kauniisti.
 

 
Sitten löytyy taas klassikkoa. Iittalan kuohuviinilasit. En koskaan ajatellut, että hankkisin näitä, mutta saimme tupaantuliaislahjaksi kaksi kappaletta ja sen jälkeen olen ollut myyty :) Yksinekertaisuudessaan täydelliset!
 
 
Ikeasta löytyi suloiset pikkulasit terävimpiin juomiin :D Nuo ovat siis shottilasit. Olivat hulvattoman suloiset!
 
 
Ja takaisin vielä New wave:iin. Kahvikupit :) Neljä kappaletta varastossa, mutta lisää tarvitsisi ja pian sillä hyvin useasti tulee enemmän kuin kaksi vierasta... Eikä ole kiva tarjoilla kahvitteluja erilaisista kupeista.


 

 
Näitä on niin helppo asetella kun pelkkä muotoilu tekee asiansa :)
 

 
Seuraavat ostokset tästä sarjasta ovat tässä: keittokulhoja 4kpl, teelasi 2kpl ja tuo hauska chip and dip -kulho. Siinä on samassa tarjoilukulho ja dipin paikka :)
 
 
Ja nämä löysin ihan vahingossa kun etsin netistä lisää sarjaa. Eli Villeroy&Boch New wave premium.
Samaa muotoilua, mutta hiukan pehmeämpänä. Nämäkin aivan loistavat! Jos vaan jostain löydän niin ehkä harkitsisin näitä keittokulhoiksi :) Tulisi taas lisää kattaukseen ja varmasti sopisi jo edellisten kanssa!
 
Pakko vielä loppuun kertoa, että kirjoitin tämän postauksen kolmeen otteeseen, kun tietokone tilttasi koko ajan! Kyllä meinasi ärräpäitä lennellä... Nyt kuitenkin vihdoinkin sain lopetetuksi ja tietokonekkin säästyi kolhuilta.
Huhhuh... nukkumaan ja nopeasti :D
 
 
Sweet dreams my marshmallows<3
 

2 kommenttia:

  1. Mun tyopaikan vieressa on Villeroy&boch myymala et sano vaan mita tarvit ja tuon tuliaisia joskus kun paasen Suomeen :)

    P.s ikava :((

    -Emma

    VastaaPoista
  2. Elät mun unelmaa Emma!:D
    Täällä myös hirmuinen ikävä<3 Otahan yhteyttä kun olet/olette vierailemassa Suomessa seuraavalla kerralla :)
    To Sergio say hi from Pilvi :)

    VastaaPoista

Kaunein kiitos kommentistasi! :)