tiistai 4. kesäkuuta 2013

Kuin mustavalko elokuvasta

Hejssan ja mukavaa tiistai-iltaa :)
Olen taas ahkerasti ollut sisustuspuuhissa! Olohuone muutti ilmettään hiukan enemmän harmaaseen sävyyn. Omaa silmää hellii näky, ihan kuin mustavalkoisesta elokuvasta! Täällä on niin valoisan tuntuista nyt :)
 
 
Taiteilin Ikean torkkupeiton meidän sohvanpäälliseksi :D Ei voi olla helpommin pestävää sohvanpäällistä! Sen kun heittää pesuun, eikä tarvitse edes silittää, kun kuuluu olla ryppyinen, hihii.
Haaveilen valkoisesta sohvasta, mutta en halua sellaista vielä tähän kämppään ostaa. Niinpä nyt saa puolivalkoinen riittää tähän hätään :)

 
Ja vihdoinkin löysin eriparityynyille korvaajat! Kävimme Kuljunkartanossa ja sieltähän löytyi täydelliset tyynyt :) Oikeaa väriä ja ihanan kesäiset.
 
 
Meidän silmäteräkin pääsi sisustuskuvaan mukaan.
Meidän kissa, Malibu<3



 
Tämän lasipullon pelastin isän äidiltäni. Se on aivan täydellinen! Todella vanha Jugoslavialainen likööripullo, joka oli mammallakin koriste-esineenä vitriinissä :)

 
Ja Kuljun kartanosta tarttui myös mukaan talouspaperi -teline. Ja timanttia timanttia, ahh<3


 
Nyt on olohuoneen sisustus paussilla hetkenaikaa, sillä haluan panostaa makuuhuoneeseen nyt vihdoinkin. Ei muutakun kirpputoreja kiertelemään ensimmäiseksi :)
 
 
Sitten loppuun vielä haluan mainita uusista ihanuuksista joita olen käynyt ihastelemassa. Georg Jensenin muotoiluja!!
Tein teille pienen kollaasin minun must-have -tuotteista.
Voi kun tuollaisia joku päivä löytyisi minunkin kotoani :) Käykää kurkkaamassa lisää kyseisiä tuotteita Georg Jensenin omilta kotisivuilta tästä linkistä.
 
Näihin haaveiluihin on hyvä lopettaa. Parvekkeelle paistaa vielä ilta-aurinko, joten ei auta muu kuin laittaa tee-vesi kiehumaan ja uuteen leivänpaahtimeen leivät tulille ja nauttimaan...

2 kommenttia:

  1. Oot kyl tosi kekseliäs! Ihana toi uus sohvan päällinen. :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siis mun mielestä tosta sohvasta tuli ihan täysin erinäkönen! Kuinka pienellä saakaan paljon aikaan :)

      Poista

Kaunein kiitos kommentistasi! :)