torstai 2. toukokuuta 2013

Tyynyjä

H&M tilaus saapui postissa ja ihanat paljettityynyt saapuivat koristamaan sohvaa! Minusta nuo ovat aivan ihanat ja huomaankin hypisteleväni niitä aina ohi kulkiessani :)
 

 
Pieni pelko näitä kohtaan on, kun ovat kovaa paljettia. Mitä jos väsyneenä rojahtaakin niiden päälle ja paljetit taittuvat... Sitten on vuorossa postaus entisistä tyynyistä :D Ei muuta kun varovaisuutta kehiin.



 
Ja tässä näkyikin koko tyynypoppoo. Tuo oikeanpuoleinen keskellä oleva tyyny häiritsee silmääni todella pahasti. Se on luonnossa aivan liian keltainen ja erottuu joukosta. Hyi pois se äkkiä!
Avomies nauraa vieressä, kun ohimennessä aina huomautan asiasta, olen kuulemma liian pikkutarkka :D Koska onhan se valkoinen tyyny muiden valkoisten rinnalla ;)
 
Ja tässä olisi sitten lisää ehdotuksia tyynymereen.
Nämä Kylie Minogue At Home -sarjan tyynyt ovat kaikki aivan mielettömän makeita. Juuri sellaisia pieniä arjen luksus nautintoja, joista niin kovasti nautin :) Hinta näissä on melko korkea ja tällä hetkellä en ajatellut tyynyihin niin paljon satsata, mutta ehkä tulevaisuudessa joku päivä saan nämä taluttaa kynnyksen yli <3



Mietin jopa tätä mustaa tyynyä,  tuomaan väriharmoniaa valkoisten keskelle... What do you think?
Tässä tuo hopean ja mustan kontrasti on aika makee.. Ja taas saisin valkoiset paremmin esille sohvan harmaudesta.

 
 
Työpäivä alkaa vasta klo. 14, joten nyt odottaa lenkki auringon paisteessa<3 Ja säätiedoissa on jo luvattu melko lämmintä tulevalle viikolle, hihii!
Mukavaa päivää<3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaunein kiitos kommentistasi! :)