torstai 9. toukokuuta 2013

Helatorstai ja muuta mukavaa

Hyvää Helatorstain iltaa!
 Tänään on ollut hiuakn väsynyt päivä. Tumma ilma vaikuttaa kummasti negatiiviseen sävyyn auringon jälkeen, mutta illasta onneksi on paistellut lämpimästi taas:)
 
Ajattelin hiukan postata keskiviikon asua tänne :) ..pukeutumisessani on se kummaa, että en osaa talvivaatteita käyttää enkä yhdistellä mitenkään :D Siitä syystä hyvin usein minut näkee talvisin sporttisissa vaatteissa, tukka lujasti kiinni ja lenkkari jalassa.
No, nyt kun alkaa ilmat lämmetä, alkaa munkin "stailaaminen" näyttämään hiukan erilaiselta. Ja olen siitä erittäin innoissani. Vihdoinkin saan käyttää kivoja vaatteita, joissa tuntee itsensä nätiksi :)
 


Ja tähän asuun sopivat myös nämä minun kenkäni, joista mainitsinkin jo aikaisemmin ;) Olen himoinnut Jeffrey Campbellin kenkiä joka näyteikkunasta, mutta en haluaisi millään niin paljon laittaa rahaa kenkiin... Ostan mielummin kahdet kengät sillä hinnalla :D No nämä "kopiot" olivat kuitenkin alennuksessa ja tuo värikin oli minulle ihan nappi!
 

 
 
 
 
Kynsihuollonkin aika oli taas ja sain ihanat kynnet. Kiitos taas tyokaverilleni C:lle <3

Lauleskelimme työntouhussa mm. "pienet sammakot, pienet sammakot ne lystikkäitä on..." Tuleehan näistä kynsisiä nyt hieman sammakot mieleen :D Meinasimme jopa kielen laittaa piercing tyylillä, mutta onneksi jätimme tälläkertaa väliin!
 

 
 
 
Aurinko paisteli niin mukavasti keskiviikkona, että hankin meille kukkia pöydälle. Niitä olenkin saanut ihastella koko tämä päivän :) Ihastelkaa tekin kuvista, ne ovat ihania<3 

 

 
 
 
Ja herkku aamiainen Helatorstain kunniaksi! Tuo muuten maistuu aivan pannukakulle <3 Uusi herkkuni :)

Itse laitan:
3 kananmunaa
1 banaani siivuina
½ tl vaniliinisokeria
ja päälle pakastemarjoja
 
Herkullinen ja terveellinen aamiainen :) Ja kesällä saa sitten tuoreita marjoja, namskis!
 
Lukemisiin taas!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaunein kiitos kommentistasi! :)