maanantai 6. toukokuuta 2013

Parveke suunnittelussa

Ihanaa iltaa kaikki <3
Tänään on ollut aivan huippu päivä :) Aurinko sen kun jaksaa paistaa ja oli kyllä niin lämmin jo ulkona!
Kävin ihanan ystäväni M:n kanssa salaatti-lounaalla päivällä. Puoliksi päästiin jo terassille, mutta jäimme suosiolla tuulelta suojaan vielä lasien taakse :) lounaan jälkeen pistäydyimme Laukontorilla sijaitsevassa Kantriina -liikkeessä. Ihania sisustus juttuja ja niin kesäisiä. Ja sieltää löytyy myös Riviera Maisonin tuotteita sekä Pappelina -mattoja, iik<3
 
Kesäinen päivä sai taas sisustus hulluuteni esille ja tälläkertaa parveke pääsi uudistuksen kohteeksi.
Tällähetkellä meidän parveke näyttää tältä, mutta kovasti haluaisin jotain erilaista :)
 
 
 

 

 
 
Ja toiselta puolelta:

 

 
Noiden valkoisten rottinkituolien paikalle haluaisin kovasti jonkinlaisen aurinkotuolin. Tuohon kulmaan paistaa niin ihanasti aurinko ja kun parvekelasit aukaisee, siinä saisi hyvin otettua aurinkoa :)
 
 
Tässä olisi Ikeasta Ammero -lepotuoli.

Ja tässä myös Ikeasta Applärö sarjaa oleva tuoli. Tämä vaatisi kaksi osaa tältä sarjalta: yhden hengen istuttavan osan sekä pikkupöytä/jakkaran. Ja niihin saatavat päälliset tietysti. Tämä ehkä listani kärjessä tällähetkellä ulkonäön ja hinnan suhteen :)

Tässä puolestaan Salsera aurinkotuoli, joka olisi kivan yksinkertainen ja menisi meidän toisten rottinki kuvioisten kanssa hyvin yksiin.

 

 
Ja viimeisenä ihanan muhkea Maskun mallistosta<3 (valkoisillä päällisillä tietysti) Tämän ottaisin mielelläni parvekkeelle, mutta tilaa ei ihan vielä ole niin paljon, että tämä ihanuus sinne mahtuisi.

 
Sitten vielä loppuun ihania inspis kuvia miltä haluaisin oman parvekkeeni näyttävän<3


 
Mmh, ehkä vielä joku päivä... :)
 
Nyt takaisin kannustamaan Suomea johtoon!
Mukavaa illan jatkoa :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaunein kiitos kommentistasi! :)