maanantai 13. toukokuuta 2013

Minun piti jo eilen sunnuntaina koodailla viikonlopun tapahtumia, mutta koneeni temppuili kamalasti. Niinpä päätin, että jääköön siltä illalta. Nyt kuitenkin pääsin vihdostaviimein asemiin :)
 
Kauheasti taas tapahtunut kahden päivän aikana, etten tiedä mistä aloittaisin ja mitä kertoisin :D
No, lauantai oli tohukas päivä! Rakas ystäväni oli järjestänyt leikkimielisen urheilutapahtuman ulkoilmaan. Paikalla oli n. 20 henkeä ja ilmapiiri oli huikea. Kilpailimme ryhmissä erilaisia tehtäviä mm. shottiviestiä, päinvastoin peliä ja muita hauskoja. En muista koska olisin nauranut niin paljon viimeksi :D Urheilullisen päivän päätteeksi oli meille varattuna saunatila, josta löytyi maukasta ruokaa, poreallas ja karaokelaitteet. Harmittelen kun en muistanut kuvia ottaa illasta... Mutta muistissa on ihana päivä!
 
Sunnuntaina sitten vietimme äitienpäivää mökillä. Oli äidin oma toive, että menisimme kaikki yhdessä siivoamaan mökkiä talven jäljiltä :)
 


 
Nyt on mökki vastaanottanut kesän ja valmiina ottamaan vastaan kesävieraita<3 En malta odottaa! Viime kesänä mökkeily jäi aivan liian vähäiseksi huonojen kelien takia, tänä vuonna toisin vaikka vettä tulisikin!

 
Miehet saivat työkseen ympäristön siivoamisen. Pienen remontin jäljiltä oli maastossa jos jonkinmoista risukasaa ja laudanpätkää. He saivatkin muutamaan kertaan juosta jyrkkää mäkeä kottikärryjen kanssa :D
Ja me naiset pesimme ikkunat (joita on paljon), siivoilimme sisätiloja ja tietysti juoruilimme työnohessa :) Ei tuntunut kolmen tunnin uurastus miltään, kun seura oli mitä rakkainta<3

 
Koska meillä ei ulkokalusteita vielä ollut, etsimme käsiimme kaikki mahdolliset kalusteet ja kokosimme niistä meille äitienpäivän "juhla"pöydän.
Minusta tuo kattaus näytti niin suloiselta keskellä isoa terassia :D



 
Ja herkku-kakku, mmmh<3 Mango-suklaa :)

 
Mökkeilyn jälkeen matkasimme seuraavaan kohteeseen Lempäälään, jossa meitä odotti lämpimän vastaanoton lisäksi ruoka-ateria ja hieman lisää herkkuja :) Aurinko paistoi ja ulkona oli lämmin ottaa jopa hieman aurinkoa.
 
 
Lisäksi Lempäälästä löytyi ihana yllätys, jota on tarkoin varjeltu avomiehelleni. Pressun alla yksinään monia vuosia odottanut ystävää. Arvaatteko jo? ;) Koska minä en sitä kerro...vielä! Sen verran kerron, että siinäpä on kesäprojekti ja valmistuminen on varmaankin jossain kaukana tulevaisuudessa. Eilen se projekti kuitenkin alkoi...
 
Jännityksellä odotan koska saan, ja voin, kertoa enemmän! :)

2 kommenttia:

  1. Mikä siel oli ? Prätkä ?? ;-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi olisikin ollut!! Mulla menossa kauhea prätkäkuume meinaan :D mutta enpäs paljasta vielä, malttia Jensku ;)

      Poista

Kaunein kiitos kommentistasi! :)