keskiviikko 23. lokakuuta 2013

Hopeinen kynttelikkö löydetty!

Nyt täytyy sanoa, että vau!
Tein nimittäin uskomattoman löydön Tori.fi:stä :)
Ensin kuitenkin kerron, että alkuviikko on mennyt sairaslomalla... :/ Viikonloppuna kävelylenkkiä tehdessä liukastuin ja selkähän siinä revähti. Eipä ollut enää kesälenkkareilla asiaa ulos! Olen nyt siis ollut melko liikuntakyvytön muutamana päivänä. Eilen uskaltauduin kevyelle kävelylenkille, että selkä hiukan vetreytyisi. Muovipussiin tarttui iso kasa käpyjä, joista aijon loihtia ihania joulukorsiteita! Odotan innolla :) Nyt loppuviikoksi uskaltauduin kuitenkin ilmoittaa, että ole töihin palaamassa taas. Toivotaan, että selkä kestää 8h istumista ripsienpidennysten seurassa!
 
Noh, tähän löytööni! Eli kävin ihastelemassa taas ihania korkeita kynttelikköjä, mutta ne ovat mielettömän kalliita. Metrin mittainen kynttelikkö saattaa maksaa 120-180€. Ovat siis huikean kalliita. Ja en millään raaski yhteen kynttelikköön laittaa niin paljon rahaa... Mutta! Minä neitihän löysin Tori.fi:stä ihanan käytössä olleen kynttelikön, joka on kuin uusi.
Kävin siis ystäväni avustuksella katsomassa ja ostamassa tämä ihanuuden kotiin! Täytyy antaa aploodit ihanalle ystävällenikin, joka ihanasti auttoi kantamaan tätä hökötystä, kun minulla selkä ei kestänyt... Ja vielä hovikuskina suostui kotiin asti tuomaan. Kiitos I <3
 
Tässä se nyt on!
 






 
Minusta tuo on vaan niin kaunis, että huomaan katselevani sitä koko ajan :D
Lopullista paikkaa se nyt ei ole vielä löytänyt, mutta jos tuohon jää, niin sille täytyy keksiä joku kaveri lattialle seisomaan ;) Ja järjestyskin on hiukan muuttunut taas olohuoneessa, kun en tiedä miten näitä huonekaluja haluaisin pitää täällä. Liikaa vaihtoehtoja ja liian vähän tilaa.
 
Ihanaa loppuviikkoa jälleen! :)


2 kommenttia:

  1. Aivan ihana olohuone ja mikä löytö tuo kynttilänjalka. Kauniilta näyttää :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Meiju! :) Olen aivan rakastunut kynttilänjalkaan. Ihana saada polttaa siinä kynttilöitä jouluna :)

      Poista

Kaunein kiitos kommentistasi! :)