maanantai 22. huhtikuuta 2013

 
Tänään oli meidän pikkuperheellä vapaa maanantai ja nautimme oloa Ideaparkin suunnalla. Mukaan tarttui jos jonkinmoista asustetta! :)
 
 
 
Ensimmäistä kertaa kävin Newyorkerissa ja ihan yllätyin, että pidin kaupasta niin kovasti. Olihan siellä jos jonkinmoista asua, vaikka viime kerralla heti ovella mietin, että tämä ei taida mun kauppani olla. Toisin kävi näköjään, sillä kaksi asuahan sieltä tarttui matkakassiin :)


 
Tämä nyt ei sieltä kaupasta ollut, mutta H&M:n koru sopi niin mukavasti mielestäni tuohon asuun, että otin sen mukaan kokonaisuuteen.
 
 

 
Ja tämä, ahh... voi tuota pitsiä <3 Kaapista löytyy melkoisen paljon tuota kuosia :D





 
Olen jo kauan etsinyt yksinkertaista ja pientä laukkua, jonka saisi kesällä vetäistyä olalle ennätysvauhtia. Ja nyt sen löysin! Kiitos Newyorker 4,95€ ;)

 
Ja nämäkin mielestäni kaikki sointuvat samaan tyyliin. Kengät mukaan lukien...


 
...Vagabond minut taas veti puolelleen. Kauniit ja menevät niin arkeen kuin juhlaan kesällä, tykkään kovasti :) Ja täytyy antaa myös 10 pistettä tuntumalle jalassa! Ehkä tykästyinkin niin kovasti näihin kenkiin juuri sen tuntuman takia. Alan sisäistämään sen tosiasian, että jalat ovat tärkeimpiä ruumiinosia ja niitä kannattaa suojella ylimääräiseltä rasitukselta.
 
 
Tässä tämänkertaiset ostokseni ja illalla päädyin vielä lenkkeilemään :)
 

 
Täällä näin myös Vesimyyrän uiskentelemassa, mutta pienoinen pelästyi kun hurjaa vauhtia koitin saada ikuistettua hänet kameralle :D

 
Hii, kevät kevät kevät <3
 
 
Ihanaa illan jatkoa!
 

2 kommenttia:

  1. Hei Pilvi! Löysin blogisi White and Fresh blogin kautta ja liityin lukijaksesi :). Kiva päästä seurailemaan näin alusta asti blogi taipalettasi :)

    Itse olin aiemmin myös epäileväinen Newyorkeria kohtaan. Olen käynyt muutaman kerran aiemmin liikkeessä ja ajattelin ettei tämä liike ole minua varten. Kunnes viime lauantaina Kuopion reissulla poikkesin taas liikkeessä ja kevätvaatteet olivat tosi kivoja ja mukaan lähti monta paitaa :D
    Kivoja ostoksia olet tehnyt ja varsinkin tuo pitsipaita on ihana <3

    VastaaPoista
  2. Ihanaa Jenna, että löysit blogini ja vielä tahdot seurata taipalettani! :) Tämä alku on hiukan jännittävää, kun olen aivan keltanokka tämän asian kanssa :D

    Tuo Newyorker oli kyllä lopulta ihanan positiivinen yllätys kevääseen! :) sieltä varmasti sinäkin löydät itsesi taas joku kerta :D

    VastaaPoista

Kaunein kiitos kommentistasi! :)