maanantai 15. huhtikuuta 2013

Olohuone linssissä

Ensimmäiseen postaukseen päätin ottaa aiheeksi sisustuksen ja kohteeksi olohuoneen. Olemme juuri tehneet pienimuotoista remonttia jolloin maalasimme muutaman seinän sekä vaihdoimme olohuoneen tapetit. Kotimme oli ennen remonttia melkoisen erinäköinen kun nykyään. Aikaisemmin en välittänyt sisustamisesta, mutta pikkuhiljaa on tullut uutta kantaa tähän "harrastukseen", jos sitä sillä nimellä voi sanoa.
Sisustaessani pääsäännöt ovat valkoinen, kromi, läpinäkyvyys ja kylmyys. Mitä kylmempi olo huoneessa, sitä kodikkaammaksi tunnen itseni. Tämä on mielestäni aika harvinaista, sillä useimmiten perussuomalainen tietääkseni hankkiutuu lämpöiseen ja perus pyökin sävyyn :D Kommentoikaa mikäli olette erimieltä asiasta! Mielellään keskustelisin aiheesta ja haluaisin eri näkökantoja :)
 
Se löpörtelyistä ja nyt, ahh, niin ihanien kuvien pariin ;)
 


 
Rakastan tätä, kuinka nuo Kastehelmien kuvajaiset heijastuu tuosta Alvar Aallon vadista <3 



 
Tietokone ei ole löytänyt vielä oikeaa paikkaansa, mutta kovasti on pähkäilyssä sen uudestaan sioittaminen :)
 
Tässä pieni katsaus olohuoneeseeni!
Mitä mieltä te olette? :)

2 kommenttia:

  1. Voi sulla on kyllä tosi kiva sisustusmaku! ihanan rauhallinen ja raikas! :) tuo tapetti, sohva ja nuo lasikipot on kyllä niin kiva yhdistelmä! :)

    http://mmilya.blogspot.fi <- Muakin saa tulla moikkaamaan ja liity ihmeessä lukijaksi jos tykkäsit! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Milja! Ihana kuulla mielipiteesi :)Koitan lähiaikoina saada lisää postauksia blogiini, kunhan ensin pääsen vauhtiin.
      Ehdottomasti käyn katsomassa miltä blogisi näyttää :)

      Poista

Kaunein kiitos kommentistasi! :)