sunnuntai 8. joulukuuta 2013

Hiukan joulua kotoa

Hei ja hyvää mennyttä itsenäisyyspäivää!
Mekin juhlistimme itsenäisyyttä torstaina ystäväperheen luona juhlien. Teemaan kuului, että jokaisella piti olla silmikko kasvoilla ja oli ihana huomata, että kaikki olivat panostaneet ja hankkineet jonkinmoisen silmikon. Iltaan kuului seurustelua, ruokailua, tanssia ja ennen kaikkea hyvää mieltä :)
 
"Linnan juhlia" sitten tietysti myös piti seuraavana päivänä katsoa. Oli melkoisen erilaiset juhlat kun edeltävinä vuosina ja minä ainakin olin positiivisesti yllättynyt! Kyllä sitä mieluummin seuraa esitystä, kun vaan tanssivia pareja. Ja tietysti juhlasta teki erikoisen ja kiinnostavamman myös se, kun ne pidettiin kotikaupungissani Tampereella.
Täytyy kyllä myöntää, että vaikka olikin mahtava tilaisuus saada näin ainutkertainen ja mahtava juhla tänne, niin hiukan hävettää tällä hetkellä olla tamperelainen... Mielenosoittajat, ns. kiakkovieraat, pilasivat kyllä ainakin oman mielialani kunniallisesta päivästä. Itsenäisyyspäivänjuhlaan kutsutaan vieraita, jotka ovat saavuttaneet jotain suurta elämässään ja jotka ansaitsevat kiitosta työstään. Se ei ole mikään "porvarienjuhla", jossa ökyrikkaat juhlivat ja jättävät "köyhät kyykkyyn". Aivan naurettavaa pelleilyä näiltä kiakkovierailta...
 
Noh, nyt kun pääsin hieman avautumaan niin mennäänkö jo asiaan :D
Me päätimme tänä vuonna, että emme laita joulukuusta ollenkaan. Syystä että, meillä ei yksinkertaisesti ole tilaa sille. Harmin paikka, mutta tällä täytyy nyt elää. Valkoisen joulukuusen haave siirtyy muutaman vuoden eteenpäin, kunnes tilaa on riittävästi. Löytyy meiltä kuitenkin muutamia koristeita ja tässä onkin nyt muutama jouluinen kuva jaettavaksi teidän kanssa.
 

 
Valkoisen ja hopean linjalla mennään edelleen koristeidenkin kanssa.









 
Pitkien vapaiden aikana ehdittiin käydä jouluostoksilla ja paketoidakin osa paketeista. Kauhulla mietimme, että mitä kaikkea sitä täytyy ostaa kenellekin ja kuinka monta pakettia meidän tarvitsee ostella. Emme osta kuin perheelle aina yhden paketin/henkilö, mutta tämä perhe on melko suuri :D
 Päädyimme tänä vuonna puna-valkoisiin paketteihin.
 
 
Tässä on n. puolet nyt paketoituna ja toinen puolet on vielä kaupan hyllyllä. Kiire tulee!

2 kommenttia:

  1. Aivan ihana blogi! ♥ tervetuloa kurkkimaan myös minun blogiini.:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Janika! :) käyn ehdottomasti kurkkaamassa sinunkin blogisi :) Ja hyvää joulun odotusta!

      Poista

Kaunein kiitos kommentistasi! :)