perjantai 27. syyskuuta 2013

Kynttilät ja jalat

Hyvää perjantai iltaa :) ...tai itseasiassa perjantaiyötä.
Kauhean nopeasti menevät viikot näin syksyllä. Lehdetkin kellastui aivan kuin yhdessä yössä! Odotan jo joulua kuin kuuta nousevaa ja suunnittelen kaikenlaista ihanaa koristusta jo <3 Kohta alan jo nauttimaan lämpimiä glögejäkin, mmh :)
 
Mutta nyt kun vielä odotamme synkkiä syksyn iltoja, niin ihanat kynttiläni löysivät paikkansa ja sopivat jalat itselleen.
 

 
Löysin kynttilät, jotka ovat hyvin samankaltaiset kun Lene Bjerren suunnittelemat, mutta eivät kuitenkaan ole niitä. Halvemmat ovat myös ;)

 
 
 
Toinen kynttilä sai Sia, home fashion mallistosta olevan läpinäkyvän, kristallisen kynttilänjalan. On muuten julmetun painava tuo kokoonsa nähden :D Kerran Malibu-kissamme sen jo on kaatanutkin ja kyllä tuli pöytään jälki heti, kiitos taas tästä :D
 
Älkää pliis kiinnittäkö huomiota pölyyn, anteeksi olin laiska, taas ;)

 
Minusta tuo lasijalka on mielettömän kaunis <3 ihanan maskuliininen ja graafinen, mutta samalla niin siro. Kristallijalan reunat on hiottu, joten se heijastaa kauniisti valoa valaistuksesta riippuen :)
 
 
Ja toinen kynttilä löysi jalkansa Ikeasta. Monissa blogeissa on vilahtanut kyseiset, hopeiset, kynttilänjalat ja ovat kyllä hyvin muuntautumiskykyiset. Tuntuu, että ne sopivat kaikenlaisiin sisustus tyyleihin!
 
 
Tällaisia sisustus uutisia tälläkertaa :)
Kävimme poikkeamassa myös Kodin ykkösen sisustus päivillä ja sieltä on löytynyt jos jonkinmoista matkaan, mutta siitä lisää myöhemmin ;))
 
Buenas noches! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaunein kiitos kommentistasi! :)