tiistai 27. elokuuta 2013

Lomalainen edelleen

Täällä taas rentoutuneena matkan jäljiltä :)
 
Eli olimme avomieheni kanssa Turkin, Antalyan Alanyassa viikon verran ottamassa lepoa töiden keskelle. Tuli kyllä tarpeen tuo matka sillä lomaahan emme olleet pitäneet koko kesänä vielä. Matkan jälkeen kuitenkin pidimme molemmat vielä viikon lomaa, luojan kiitos!
 
Matka meni loistavasti ilman mitään erikoisempia käännekohtia. Lämpöä riitti niin ilmassa kuin vedessäkin. Ja sitä nimenomaan riitti :D Ilma oli n. 40 astetta joka päivä ja vesikin näytti rapeat 30 astetta.
 
Rannalla kävimme vain kerran, sillä me molemmat olemme enemmän allasihmisiä. Eivätpä pääse hiekanjyvät hiertämään inhottavasti...
 
(Kleopatra beach)
 
Näkymä hotellihuoneen parvekkeelta. Melkein saimme merinäköalalla huoneen.
 
Ja seuraavassa kuvassa näkyy todiste vallitsevasta lämpötilasta päivittäin, huhhuh!







 
Tippukiviluolassa tuli käytyä myös. Siellä olikin mukavan viileää jopa kylmää verrattuna ulkolämpötilaan!
Mutta eipä ollut ihan niin mukavaa tietää olevansa vuoren sisällä n. 300 metriä sisäänkäynniltä ja sähköt menevät pois päältä! Siinä meinasi ainakin minulla mennä sormi suuhun kun olen vahvasti nyktofobinen :D Luojan kiitos valot olivat vain n. 30 sekuntia pois päältä, mutta minusta se kyllä tuntui monelta minuutilta!

(Näkymää Kale kukkulan linnoitukselta)




 
Ja voi herttinen niitä herkkuja! Jos tippukiviluolasta näen painajaisia, niin niistä minut kyllä pelastavat nämä muhkeat herkkulautaset... mmmh<3


 
Tällaiselta näytti meidän matkamme ja nyt jatkamme lomaa vielä kotoakäsin :)
Hirveästi jäi lomakuume vielä kuumeilemaan ja seuraavaa matkaa jo odotellessa... Tosin ensivuoteen menee, mutta onhan jotain mitä odottaa :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaunein kiitos kommentistasi! :)