torstai 1. elokuuta 2013

Asuntomessut 2013

Kävimme viime sunnuntaina katsastamassa Hyvinkään asuntomessut. Olin odottanut jo viimevuodesta asti tätä ihanaa messu tapahtumaa :)
...harmillisesti joudun myöntämään, että nuo messut olivat pettymys minulle :/ Viime vuoteen verraten, tämän vuotisilla messuilla ei ollut mitään nähtävää. Jokainen talo oli kuin peilikuva edellisestä ja edes sisustus vinkkejä ei tullut uusia. (Ehkä kaksi) Jopa ostamamme hoddogit olivat kumia! Aurinko sentään paistoi ihanasti :D
Muutamia kuvia räpsin minua kiinnostavista kohteista. Loput olivatkin sitten täysin oman makurajani ulkopuolella.
 
Tässä kyseisessä makuuhuoneessa oli tuo, ah niin ihana, mustavalkoisuus. Musta seinä ei näytä yhtään raskaalta valkoisen rinnalla :)



 
Ja aurinko tosiaankin paistoi meille!
 
Tässä puolestaan makuuhuone suoraan omista ajatuksistani<3 Tuollaista haluasin tavoitella, mutta katsotaan mitä saan aikaiseksi :p


 Vielä meillä ei ole työhuonetta, koska asumme kaksiossa, mutta tässä seuraavassa kuvassa olisi ihanan oloinen työskentelytila. Tapetti on loistava!
 
 
Seuraavat kuvat poikkeavat hiukan omasta tyylistäni, mutta en näkisi yhtään pahana ajatusta, että oma vessani näyttäisi esim. tuolta<3 ja Ruokailuryhmän ja valaisimen kontrasti on mieletön :)


 
Suoraan unistani pitkät portaat omaan kotiin<3
 
Ja lisää vessoja, joissa on hyvinkin kliininen tunnelma :) ehkä hiukan liikaa hotellimaisia omaan makuuni...

 
Seuraavat kuvat ovat taas aivan oman kodikkuuden ulkopuolella, mutta jos olisin mies ja minulla olisi poikamiesboxi, niin nämä olisivat ehdottomat :D Maskuliinisempaa kirjahyllyä en ole nähnyt ja aivan kotitekoisesti vielä tehtävissä. Eipä tarviste kierrellä kaupoissa ;) Sitten upotetut seinähyllyt täynnä musta-valko kuvia!

 
No tässä olivat sitten minun mielestäni parhaat palat messuilta :) Nyt odottelen jo kovasti ensi vuoden messuja, jotka pidetäänkin Jyväskylässä. Toivottavasti silloin olisi enemmän puheenaihetta ja radikaaleja ihmeellisyyksiä joista saa hyviä ideoita :)
Näissä tunnelmissa tällä kertaa.
Vene uutisia tulossa viikonloppuna, mikäli saan kuvia koneelle! :)
 
Puss och hejdå<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaunein kiitos kommentistasi! :)