keskiviikko 10. heinäkuuta 2013

Sisustuskärpänen

Kylläpä verhot saavatkin paljon aikaan. Heti iski sisustuskärpänen ja alkoi makuuhuoneen ilme vaihtumaan :)
 
Tältä se nyt näyttää:
 
 
Samoilla harmaan ja valkoisen sävyillä mennään myös makuuhuoneessa. Tuo Ikean Malm -lipasto hoitaa kyllä säilytyksen kuin unelma. Meiltä löytyy samanmoinen myös eteisestä.

 
Mikäli mietitte mikä tuo ryppyinen, tuolilta näyttävä, kasa on :D Se on rottinki tuoli jonka verhoilin (heitin päälle) verholla. Minusta se näyttää somalta. Lopullinen ratkaisu ei toki ole, mutta nyt se ainakin sopii sävyihin :)

 
Malibukin ihastui siihen heti<3


 
Sokoksen alennuskorista löytyi Pentikin puisia kuvakehyksiä 9€ kpl
Ostin niitä kaksi.



 
Ja sitten tämä ihanuuteni pääsi kotiin! Olen jo pitkään katsellut tätä "patsasta", mutta jäi haavelistalleni, kun oli kokoonsa nähden melko kallis... Näitä löytyy kolmea eri kokoa ja kolmea eriväriä. Kumma juttu, että tämä vaaleahko yksilö iski silmäänsä minulle... Löytyy myös vaaleanpunaisena ja vaaleanvihreänä. Nekin olivat kauniit :)



 
Ja kynttilä sopii päälle kuin nappi. Se ostettiin tuliaiseksi Vammalassa sijaitsevasta Vaihmalan hovista, jonne köröttelimme veneellä. Mikäli kesälomalla ei ole tekemistä ja asuu lähettyvillä, niin suosittelen paikalla käväisyä :) Kartanomainen tunnelma ja mukavat tilukset aurinkoisena kesäpäivänä. Voin suositella myös heidän hampurilaisateriaa! Mmmh...<3
 
Mutta voi että olen tyytyväinen nyt kun vihdoin pääsin edes jotain tekemään makuuhuoneelle!
 
Illanjatkoja<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaunein kiitos kommentistasi! :)